5.10.2015

Tasoturnaus

Ensimmäinen tasoturnaus pelattiin Raision Kerttulassa 3.10. Turnauksessa vastustajina olivat "paikallisvastustajat", Loimun C1, Maskun Kataja, Loimaan Jankko ja Rikala-volley Salosta.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Loimun toinen c-poikajoukkue. Ensimmäisessä erässä pojat laittoivat tiukasti vastaan, mutta erän lopussa vastustaja vei ratkaisevat pisteet ja voiton eräpisten 19-25. Toisen erän Loimu C1 vei sitten jo selvemmin, vieden erän 14-25.

Toisessa ottelussa Rikala-volley karkasi heti ottelun alussa ja erä oli nopeasti ohitse pistein 11-25. Toisessa erässä osat vaihtuivat ja pojat karkasivat erän alussa Rikalalta ja onnistuivat säilyttämään johdon erän loppuun saakka, 25-22. Kolmannessa erässä Rikala onnistui taas karkaamaan erän alussa ja vei pisteet eräpistein 10-15.

Kolmannessa ja neljännessä pelissä vastuskset olivat vielä astetta ensimmäisiä pelejä kovempia. Maskun Tervaportti ja Loimaan Jankko veivät ottelut suoraan kahdessa erässä.

Loimu ME   Loimu1       0-2  (19-25 14-25)
RIKALA     Loimu ME     2-1  (25-11 22-25 15-10)
Loimu ME   Tervaportti  0-2  (12-25 14-25)

Jankko     Loimu ME     2-0  (25-11 25-15)

Seuraavaksi pojat pelaavat Pooli 1 E3-turnauksessa ja vastassa ovat Humppilan Yri, Karkkilan Pojat ja PuMa-volley Helsingistä.