30.10.2017

1. pooliturnaus Raisiossa 28.10.

Raision kauppaoppilaitoksella kohtasimme 1. pooliturnauksessa Korian Ponnen, Seinäjoki Lentiksen ja VaLePa-2:sen. Kaksi pelaajaa joukkueesta puuttui yhteensattumien vuoksi, joten valmennuksella oli etukäteen miettimistä otteluiden kokoonpanoissa.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli VaLePa-2. Alku sujui mallikkaasti. Peli-ilme oli iloista ja rauhallista. Erä sujui alusta asti poikien hallinnassa ja päättyi 25-19 MikkoEskoille. Toisessa erässä sitten oikein mikään ei sujunut suunnitelmien mukaisesti. Omat virheet lisääntyivät ja erä vastustajalle 25-20. Kolmas erä alkoi myös huonosti. Vastustaja repäisi heti erän alussa usean pisteen etumatkan ja vaikka lopussa pojat pystyivätkin ottamaan loppukirin, erä kolmen pisteen erolla vastustajalle.

Toisessa pelissä seinäjokelaiset hallitsivat molempia eriä selvästi vieden ottelun suoraan 2-0.

Kolmannessa pelissä nähtiin kahden jo väsyneen joukkueen taistelu. Helppoja virheitä tehtiin molemmin puolin verkkoa, tosin näyttäviä onnistumisiakin mahtui joukkoon. Peli MikkoEskoille 2-1.

Pelit turnauksessa menivät sopivasti ristiin, joten C-pooliin nousi kaikki ottelut voittanut Seinäjoki Lentis ja E-pooliin putosivat LoimuME ja VaLePa-2. Pelit jatkuvat 18.11.

LoimuME - VaLePa-2  1-2 (25-19,20-25,12-15)
SeLe    - LoimuME   2-0 (25-22,25-16)
LoimuME - KorPo     2-1 (25-22,17-25,15-12)