11.12.2017

3. pooliturnaus Korialla

Lauantaina 9.12 suuntasimme sateisesta Raisiosta kohti Koriaa 3. pooliturnaukseen. Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli tällä kaudella jo kaksi kertaa aikaisemmin kohtaamamme VaLePan kakkosjoukkue. Tällä kertaa emme antaneet vastustajalle mahdollisuuksia vaan hallitsimme molempia erä selvästi ja sen myötä odotettu 2-0 voitto.

Toisessa ottelussa vastassa oli isäntäjoukkue Korian Ponsi. Ensimmäisessä pooliturnauksessa voittamamme KorPo ei tällä kertaa antanut meille mahdollisuutta vaan vei ottelun ja varsinkin toisen erän lähes murskaluvuin.

Ennen viimeistä peliä Kangasalaa vastaan olimme lähes mahdottoman tehtävän edessä. Murskaavalla 2-0 voitolla olisi nousu ollut vielä mahdollista. Kangasala vei kuitenkin ensimmäisen  erän murskaavasti ja varmisti lohkovoiton. Toisessa erässä osat kääntyivät ja veimme erän lähes yhtä murskaavasti kuin olimme ensimmäisen hävinneet. Kolmas erä tarjosi turnauksen parasta peliämme. Vaikka olimmekin alussa jo muutaman pisteen takamatkalla, pystyimme tasoittamaan pelin ja viemään erän jatkopalloille. Lopun ratkaisupalloissa Kangasala oli kuitenkin meitä parempi vieden ottelun. Viimeisen erän taistelevalla pelillä olisimme haastaneetkin tosissa kaikki tämän kauden aikaisemmat vastustajat.

Pelit jatkuvat tammikuussa 20. päivä ja todennäköisesti Vantaalla.

VaLePa-2 - Loimu ME 0-2(17-25,18-25)
Loimu ME - KorPo    0-2(17-25,10-25)
LP Kang - Loimu ME 2-1(25-11,15-25,16-14)