21.3.2017

Loimu ME lopputurnaukseen

Isännöimme välieräturnausta 18.3. Raisiossa. Vieraiksi saapuivat Vilppulan Tähti, VaLePan C-Max2 ja Himangan Roima. Turnauksen juoni oli, että kaksi parasta jatkavat kauttaan lopputurnauksessa ja kaksi huonointa sijoitusotteluissa. Viime vuonna jäimme välierissä kolmansiksi, joten tänä vuonna oli tavoitteena sijoituksen parantaminen. Viimeisten pooliturnausten tulosten valossa olimme pienoisia ennakkosuosikkeja. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli C-Max2. Vastustajan hyvästä yrityksestä huolimatta, molemmat erät MikkoEskoille selvin numeroin 25-17 ja 25-16.

Toisessa ottelussa Himangan Roimaa vastaan ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Pojat karkasivat heti erien aluissa johtoon, vieden molemmat erät murskalukemin 25-8 ja 25-12.

Ennen viimeistä peliä, olivat MikkoEskot jo varmistaneet finaalipaikkansa. Vastustaja Vilppula oli pakkovoiton edessä. Erä etenikin pitkään Vilppulan johdossa. Hyvän loppukirin ansiosta erä kääntyi kuitenkin meille 25-22. Toisessa erässä vastustaja tuntui jo alistuneensa kohtaloonsa. Erä pojille selvästi 25-11. Turnausvoitto pojille puhtaalla pelillä.

Pelit jatkuvat lopputurnauksessa Kuortaneella 22.-23.4.

Loimu ME - C-Max 2  2-0  (25-17,25-16)
Roima - Loimu ME    0-2  (8-25,12-25)
Loimu ME - VilTäCp  2-0  (25-22,25-11)